сряда, 8 април 2009 г.

Пица "Бабина душица"

Продукти: 4 яйца, 2 ч. чаши брашно,1ч.ч.кисело мляко,100гр. краве сирене,100гр. кашкавал,100-150гр. сух салам,60гр.краве масло,1с.л.доматено пюре,1ч.л.чубрица,1ч.л.сода за хляб,1ч.л.лимонена киселина.
Приготовление: Яйцата се разбиват добре,прибавя се киселото мляко,към което е добавена содата за хляб и лимонената киселина;предварително натрошетото сирене; ситно нарязания кашкавал и салам; предварително разтопеното масло, в което е разтворено доматеното пюре;чубрицата и брашното. Всичко се разбърква добре и се пече в предварително загрята фурна 25 минути.

2 коментара:

Temenuzhka Petrova каза...

Доста от постовете не успях да разгледам поради ангажираност и сега се връщам да видя какво съм пропуснала!Това е супер-рецепта, много ти благодаря, Дария!Аз знам подобна на тази, която наричам солен кекс, но в моята се слагат само сирене и колбас, жалко ,че от известно време не хапвам никакви изделия с брашна:((((, трябва да отслабна още....

Daria каза...

Благодаря за коментара!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails